به گزارش خبرگزاری (دانشجویی) وحدت دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشگاه وحدت تربت جام طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

هلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ (زمر 9)

در آستانه پاییز برگ ریز و در طلیعه مهر شورانگیز، یاد و خاطره حماسه سازان و شهیدان دفاع مقدس به ویژه دانشجویان شهید را گرامی می‌داریم و بر روح پرفتوح امام شهیدان بنیانگذار جمهوری اسلامی درود می فرستیم.

خدای را شاکریم که هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر ، دانشگاه‌ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می‌گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطر می‌گردند.

تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان عزیز، بویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت می‌گوییم، امید است این تقارن و همزمانی خجسته، آغازی بر یک حرکت پرشتاب علمی و شکوفائی و بالندگی کشور عزیزمان باشد.

اینجانب در سالی که مزین به شعار «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) است، طلوع مهر و آغاز سال تحصیلی جدید را بر پویندگان طریق علم و معرفت، اساتید فرهیخته و دانشجویان عزیز که با آغاز مهرماه، فصل رویش مهربانی و خرد‌ ورزی، با گام‌های کوچک و بزرگ اما اندیشه‌های پاک و سترگ، دانشگاه وحدت مزین می‌نمایند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امید است در سال تحصیلی جدید، در ظل عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج)، در بهار تعلیم و تربیت شاهد پیشرفت همه جانبه کشور و بسط امید در پیکر جامعه‌ی همیشه سرافراز ایران اسلامی باشیم.

دانشجویان عزیز و ارجمند؛ امیدوارم در طول سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۰ با استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه تربت جام و با برنامه ریزی مناسب طبق شعار موسسه مبنی بر: مهارت افزایی، کارآفرینی و تولید علم در این شرایط خاص، توان علمی خود را ارتقا و به مهارت های حرفه ای لازم دست پیدا نمایند و با ارتقاء توان علمی و دستیابی به قله های پیشرفت و ترقی و نقش آفرینی در گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان مطالبه رهبر معظم انقلاب نهایت استفاده را نمایید.

امیدواریم مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند، پرتلاش و متعهد دانشگاه تربت جام در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و دانشجوییبه دانشجویان عزیز موفق باشند.

از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت و بهروزی آرزو می نمایم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید