اولین جلسه مدیریت آموزشی و پژوهشی با کارکنان

اولین جلسه هماهنگی آموزشی گروه علوم ورزشی موسسه آموزش عالی وحدت (دانشگاه تربت جام) برگزار گردید.

باحضور اعضاء هیات علمی ، اساتید گروه و مدیران آموزشی دانشگاه تربت جام اولین جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی گروه علوم ورزشی با محوریت ارتقاء آموزش ، پژوهش و ارائه راهکارهای لازم برگزار گردید.

خانم دکتر احمدی مدیر برنامه ریزی آموزشی وپژوهشی در این جلسه ضمن آرزوی سال تحصیلی پراز موفقیت توام با سلامتی برای کلیه دانشجویان واساتید گفت: ارتقای کیفیت آموزشی در افزایش توانمندسازی دانشجویان موثر است.

دکتر زارعی مدیرگروه رشته علوم ورزشی دانشگاه تربت جام نیز به بیان دیدگاه ها و برنامه های نیمسال تحصیلی اول ۱۴۰۰ این رشته دانشگاهی پرداخت .

رشته علوم ورزشی رشته ای بسیار گسترده است که سلامت انسان ها از سنین ابتدایی تا سنین بالاتر را مدنظر دارد و دانشجویان در کنارشناخت و مطالعه مختصر مسائل مربوط به سلامت روح و روان (که اساس علوم انسانی است)، به مطالعه مسائل مربوط به جسم نیز می پردازد و برای  سلامت جسم و جان راهکارهایی را ارائه می دهد.

برخی افراد تصور می کنند که این رشته سطحی است و صرفا ورزش کردن را در بر می گیرد؛ این در حالی است که رشته علوم ورزشی به آموزش و پرورش افراد در زمینه های بهداشت فردی و اجتماعی می پردازد. درواقع می توان گفت رشته علوم ورزشی تلفیقی از دانش تجربی و انسانی است و از سویی به مطالعه مسائل فیزیولوژی بدن انسان و راه های بهبود آن می پردازد و از سوی دیگر ناظر به مسائل تربیتی و پرورشی انسان است و به علوم تربیتی نزدیک می شود. همچنین رشته علوم ورزشی به دنبال پیشگیری از بعضی نارسایی ها و اختلال های جسمانی است.

وی همچنین برحفظ کرامت دانشگاه و اساتید ، درک شرایط کنونی کرونا ، حضور منظم اساتید ودانشجویان در کلاس ها وارتباط مناسب اساتید با مدیرگروه و مسئولان آموزش تاکید کرد.

خانم مهندس حسینی مدیر آموزش نیز رعایت سرفصل های آموزشی ،رعایت قوانین آموزشی وراه اندازی انجمن گروه علوم ورزشی براساس شعار سال دانشگاه تربت جام، مهارت افزایی ، کارآفرینی و تولید علم را خواستار شد.

در این جلسه هریک از اساتید واعضاء هیات علمی مدعو نظرات پیشنهادات خود را را در راستای ارتقاء سطح کیفی آموزشی دانشجویان بیان کردند

دیدگاه‌ خود را بنویسید