اولین دوره آموزش سوارکاری درشهرستان تربت جام

محسن سپهری رئیس اداره ورزش وجوانان گفت : اولین دوره آموزشی سوارکاری با حضور ۲۰ نفراز علاقمندان از شهرستانهای تربت جام ،تایباد وصالح آباد درمحل موسسه آموزش عالی وحدت امروز برگزار گردید.
وی افزود : بافعالیت خوب هیات سوارکاری و مشارکت بخش خصوصی و وجود اعضاء هیات علمی موسسه آموزش عالی وحدت و حضورمربیان بسیار خوب میتوانیم درآینده نچندان دور جایگاه این رشته در تربت جام تثبت گردد.

وی گفت : اين كلاسها بصورت یکروزه در ۷ جلسه و دو دوره کلاس تئوری و عملی برگزار و در انتها گواهینامه حضور اعطا مي‌گردد.

دکتر امینی مربی این دوره مقدماتی سوارکاری از دانشگاه فردوسی نیز گفت : سوارکاری را می توان یکی از رشته های ورزشی پر طرفدار و محدود دانست که علاقه مندان زیادی دارد. این ورزش را نمی توان در کنار سایر ورزش ها در هر مکانی انجام داد و نیاز به داشتن اسب و محیط مناسب این فعالیت، آن را دشوار نموده است.
وی گفت: از سویی نمی توان بر روی علاقه زیادی که در طیف گسترده ای از افراد به آموزش دوره سوارکاری وجود دارد، سرپوش گذاشت که الحمدالله در این شهرستان با تدبیر گروه رشته علوم ورزشی موسسه آموزش عالی وحدت و هیات سوارکاری این اقدام صورت گرفت .

گفتني است این دوره ها در سه سطح مقدماتی ، تکمیلی وپیشرفته به همت گروه علوم ورزشی این واحد دانشگاهی و هیات سوارکاری و همکاری اداره ورزش وجوانان برگزار خواهدشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید