🔵‌ پنجمین پویش دانشجویی موسسه آموزش عالی وحدت با مشارکت خیریه آرمان دستان سبز همزمان با عید سعید فطر صورت گرفت.

طالبی دبیر پویش دانشجویی موسسه در مصاحبه با خبرگزاری وحدت گفت:

🔹پنجمین مشارکت دانشجویان در دوران ویروس کرونا با کمک خیرین جهت کمک به اقشار آسیب دیده منطقه، این بار با شیوه ای جدید و به شکل تهیه کالا برگ جهت تامین مواد غذایی مورد نیاز به نیازمندان در لیالی قدر جمع آوری و در عید سعید فطر اهدا شد.

🔹وی همچنین افزود: ارزش کمک های جمع آوری شده از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون جمعا به مبلغ ۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰میلیون ریال بوده است که به همت دانشجویان و خیرین منطقه به اقشار نیازمند و آسیب دیده شهرستان اهدا گردید.

🔹وی در پایان با تقدیر و تشکر از دانشجویان و خیرین اظهار داشت:

با کمک دانشجویان و مجموعه خانواده بزرگ موسسه آموزش عالی وحدت و خیریه ارمان دستان سبز درصدد هستیم تا ضمن شناسایی خانواده های آسیب پذیر در جهت کمک و رفع نیازشان و همچنین تحصیل دانش آموزان با استعداد یتیم،روستایی اقدام نماییم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید