شروع مسابقات همگانی مجازی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

آخرین مهلت ارسال کلیپ ها 1400/2/12

رشته شطرنج بصورت آنلاین در تاریخ 1400/2/7 برگزار می گردد

شرایط وضوایط شرکت در مسابقات

1. به کلیه شرکت کنندگان(دختر وپسر) در این مسابقات از سوی موسسه هدایای ویژه ای تعلق خواهد گرفت وچنانچه در این مسابقات مقامی کسب نمایند پاداش نقدی هم اضافه خواهد شد.
  2. شرکت در مسابقات برای تمامی دانشجویان (دختر وپسر) آزاد می باشد
  3. کلیه شرکت کنندگان می بایست براساس مقررات عمومی برگزاری مسابقات همگانی مجازی بهار سال 1400 در این مسابقات شرکت نمایند
  4. شرکت در مسابقات به صورت ارسال آثار ویدیویی است
  5. تمامی پروتكل های بهداشتی مربوط بِه ویروس کرونا رعایت گردد.
  6. دانشجویان می بایست اسامی خودرا پس از ارسال آثار به سامانه ستاو، به روابط عمومی وتربیت بدنی موسسه اعلام تا ازطریق دانشگاه به میزبانان مسابقات ارسال گردد
  7. کليه ویدیوها در سامانه ستاو /https://setav.ir/stay-home  در بخش مسابقات مربوطه بارگزاری گردد.از ارسال ویدیو در واتس آپ و …. خودداری شود.
  8. آخرین مهلت ارسال آثار واعلام اسامی به موسسه تا ناریخ 25/2/1400 می باشد
  9. رعایت شئونات و حجاب اسلامی،انضباط ورزشی و احترام به قوانين و مقررات الزامی است
  10. استفاده از عينک ممنوع است.
  11. دانشجویان می توانند در هر 5رشته شرکت نمایند اما در صورت کسب امتياز برتر تنها یک بار به عنوان نفر برتر معرفی و جایزه خواهند گرفت.
  12. درصورت داشتن هرگونه سوال به روابط عمومی موسسه سرکارخانم بهرامی مراجعه نمائید
  13. جهت کسب اطلاعات تخصصی رشته های ورزشی مسابقات مذکور به پیوست های ضمیمه مراجعه نمائید.

مدیریت تربیت بدنی

دیدگاه‌ خود را بنویسید