💠 افتتاح کانون قرآن و عترت موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام

کانون قرآن و عترت موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام افتتاح شد

🔵 همزمان با ایام عید سعید فطر باحضور جمعی از علما، مسئولان اجرایی ، اساتید ، دانشجویان ، قاریان و حافظان بین المللی ، کشوری و شهرستانی کانون قرآن و عترت موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام افتتاح شد.

🔹در این محفل قرآنی امام جمعه تربت جام گفت:قرآن نور هدایت و کتاب تحقیق است و ارتباط وحی با رحلت شهادت گونه پیامبر رحمت (ص) قطع شد و قرآن تنظیم و نازل شد تا اقوام را بیدار کند.

🔹حجت الاسلام معتمدی فر افزود: قرآن برای همه بشریت است و جامعه باید به جایی برسد که قسط را اقامه کند تا به اهداف قرآن و انبیاءبرسد.

🔹در ادامه مراسم قائم مقام موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام با تشریح مجموعه فعالیت های قرآنی این موسسه گفت: مراکز آموزش عالی باید توجه بیشتری به ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی داشته باشند و از قرآن مهجوریت زدایی کنند چرا که دانشگاه‌ها با این مهجوریت روبرو هستند و در این زمینه باید فعالیت کنند تا به تدریج فرهنگ قرآن در صدر تمام فرهنگ ها قرار گیرد.

🔹سعید صباغیان افزود: در مراکز آموزش عالی جمع کثیر دانشجوی قاری و حافظ و دغدغه مند به قرآن و عترت داریم که اگر همفکر و همسو شوند مخاطبان زیادی جذب فعالیت کانون های قرآن و عترت دانشگاه‌ها خواهند شد‌.

🔹وی ادامه داد: جمع زیادی از دانشجویان در دانشگاه‌ها عضو سایر تشکل های فرهنگی ،علمی و سیاسی هستند که می توانیم با برنامه ریزی،کانون قرآنی و مذهبی پرمخاطب و جذابی را برگزار کنیم که متاسفانه خیلی کم به این ظرفیت توجه شده است.

🔹وی تاکید کرد قرآن می‌تواند پایه و اساس اتحاد تمام دانشجویان و فعالان باشد و براساس برنامه های متنوع قرآنی مانند مسابقات کتابخوانی ، جشنواره ویژه قرآنی، آموزشی ، روخوانی ، روانخوانی و حفظ در فضای مجازی با تولید محتوا برنامه ریزی شود.

🔹در ادامه این محفل معنوی قاری بین المللی حمید شاکرنژاد و قاریان و حافظان کشوری و استانی آیاتی از کلام وحی را با صوت ملکوتی خود قرائت کردند و مورد تشویق حاضران قرار گرفتند.

🔹و در پایان حاضرین به اقامه نماز و صرف افطار در واپسین روزهای پایانی ماه مبارک رمضان مشرف شدند.

🌐خبرگزاری وحدت:
www.vahdat.ac.ir