دیدار با ریاست سازمان نظام مهندسی تربت جام به مناسبت روز مهندس

زندگی بشر در طول تاریخ همواره تحت تاثیر علوم مهندسی بوده است و همین موضوع، مسئولیت مهندسان را در عمل به وظایف حرفه ای خویش افزایش می دهد.

🔸رئیس سازمان نظام مهندسی تربت جام در دیدار قائم‌مقام ، اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی وحدت ضمن ابراز خرسندی وتبریک روز مهندس ، تعامل میان دانشگاه و سازمان نظام مهندسی ساختمان را مفید ارزیابی نمود و ضمن بیان مطالبی در خصوص ضرورت ایجاد ارتباط متقابل، بهره‌بری از پتانسیل علمی دانشگاه و برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک را برای ارتقای رشد علمی اعضای سازمان حائز اهمیت دانست.

🔹مهندس پندی از عضویت ۲۰۰نفر مهندس دراین سازمان خبر داد وگفت : از این تعداد ۱۱۰ نفر دارای پروانه نظام مهندسی هستند.

🔸سعید صباغیان معاون آموزشی موسسه آموزش عالی وحدت هم تمایل این واحد دانشگاهی را برای امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک میان آن دانشگاه و سازمان نظام مهندسی در جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان و مهندسان آینده جامعه یکی از اهداف پیش رو آن مجموعه دانست.

1 دیدگاه دربارهٔ «دیدار با ریاست سازمان نظام مهندسی تربت جام به مناسبت روز مهندس»

دیدگاه‌ خود را بنویسید