بیانیه امور فرهنگی دانشگاه برای مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س)

بسمه تعالی

در پی اجابت به دستور ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی ) سربازان جنگ نرم خطه مرزی تربت جام در دانشگاه وحدت، فرمان آتش به اختیار جبهه فرهنگی را با گوش جان لبیک گفته و در تقابل با شبهه افکنی بو ق های خبرپراکنی شیطان بزرگ و اسرائیل غاصب در بزک کردن اسلام جعلی و وهابیت مرتجع باعنوان لشکر داعش، با الهام گرفتن از حرکت زهرای ثانی، عالمه غیر معلمه حضرت زینب کبری سلام الله علیها در زنده نگاه داشتن اسلام محمدی (ص)
باهدف احیاء شعائر مذهبی و آشنایی عامه مردم این خطه محروم و مرزی و علی الخصوص دانشجویان این شهرستان بعنوان سربازان خط مقدم جبهه جنگ نرم، همچنین نگاه اهل سنت راستین به اهل بیت و سفینه نجات امام حسین علیه السلام و استفاده از منابع ایشان در روشنگری نقش حضرت زینب سلام الله علیها در قیام عاشورا و همچنین خطبه های آتشین آنحضرت در براندازی سلسله خبیث اموی و سیر تاریخی این شهادت جریان ساز در به ثمر رساندن انقلاب خمینی کبیر و پیدایش اندیشه های مدافعین حرم همچون شهید حججی ها در دفاع از حریم ولایت
سلسله سخنرانی هایی در این دانشگاه باحضور تأثیرگذارترین مبلغان مذهبی و اندیشمندان تشیع و تسنن به مدت ۴ شب برگزار کردند.
امامان جمعه تشیع و تسنن ودیگر علماء عزیز حوزه ودانشگاه به این دعوت لبیک گفته و با تمام توان نقش روشنگری خود را ایفا نمودند.
ضمن تشکر از همه اساتید بسیجی،دانشجویان، آحاد مردم تشیع وتسنن و عزاداران حسینی ،(اندک روساء و مسئولین !!!) که از این حرکت فرهنگی وحدت آفرین و بدیع با حضور خود حمایت کردند.

باشد که لبیک گفتن به ندای وحدت بخش مقام معظم رهبری، مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و مورد قبول حضرت حق قرار گیرد.
((امورفرهنگی،بسیج اساتید و دانشجویی موسسه فنی مهندسی آموزش عالی وحدت ))

با برچسب: , , , , , , , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, امور فرهنگی, همه مطالب