روند ثبت نام نیمسال دوم ۹۵-۹۴

بسمه تعالی

نظر به اینکه انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۵-۹۴ از تاریخ ۹۴/۱۱/۰۷ می باشد خواهشمند است جهت ثبت نام این راهنما را به دقت مطالعه نموده تا در انتخاب واحد خود دچار مشکل نگردید. ضمنا می توانید پاسخ سوالات خود را در ساعات اداری از واحد امورمالی دریافت نمایید.

روند ثبت نام نیمسال دوم ۹۵-۹۴

طبق صورت جلسه هیئت رئیسه موسسه هر یک از دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ ریال را به صورت علی الحساب واریز نمایند.

جهت فعال شدن انتخاب واحد دانشجو می بایست از تاریخ ۹۴/۱۱/۰۱ لغایت ۹۴/۱۱/۰۷ نسبت به واریز وجه اقدام نماید در غیر اینصورت انتخاب واحد میسر نخواهد شد و مسئولیت ناشی از عدم پرداخت به عهده شخص دانشجو می باشد.

بعد از پرداخت می توانید انتخاب واحد خود را انجام دهید. بعد از انجام انتخاب واحد و تایید نهایی می توانید باقیمانده شهریه خود را پرداخت نمایید.

۱٫نقدی

۲٫تقسیط از طریق پرداخت چک

در صورت انتخاب قسمت تقسیط سه حالت ذیل پیشنهاد خواهد شد:

1. یک فقره چک به تاریخ ۹۴/۱۲/۰۱
  2. دو فقره چک به تاریخ ۹۴/۱۱/۱۵ و ۹۵/۰۳/۰۱
  3. سه فقره چک به تاریخ ۹۴/۱۱/۱۵، ۹۴/۱۲/۱۵ و ۹۵/۰۳/۰۱

تذکر مهم : چک ها بایستی صرفا در وجه موسسه آموزش عالی وحدت صادر گردد.

شماره حساب موسسه جهت واریز شهریه ۴۴۰۰۸۰۰۰۶۸۵ نزد بانک مسکن و ۰۱۰۷۹۲۸۸۵۱۰۰۵ نزد بانک ملی شعبه قدس می باشد.
با برچسب: , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, امور مالی, همه مطالب