گزارش تصویری از مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س)

آماده سازی خیمه مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س) توسط بسیج دانشجویی

شب اول از مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س)

سخنران: مولوی شرف الدین جامی الاحمدی (امام جمعه اهل سنت)

مولوی شرف الدین جامی الاحمدی امام جمعه محترم اهل سنت: اهل بیت؛اهل نبوت و اولاد پیامبر برای تسنن و تشیع عزیزند و به حرمت اینها مشکلات ما حل میشود.

امام جمعه اهل سنت تربت جام درمراسم بازخوانی خطبه های حضرت زینب (س) در موسسه آموزش عالی وحدت:خطبه اتشین ایشان درکاخ یزید مردان و زنان را تحت تاثیر قرار داد و کاخ یزید سیاه پوش شد و تومار یزیدیان برچیده شد.

مولوی شرف الدین جامی الاحمدی امام جمعه اهل سنت تربت جام: قیام امام حسین (ع) ماندگار شد و ماندگاری آن در شجاعت زینب(س) بود. شهید حججی ها در امتداد خون امام حسین (ع)و تکفیران در ادامه راه خوارج و یزیدیان

شب دوم از مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س)

سخنران: حجه الاسلام دکتر طاهری امام جمعه شهرستان تربت جام

دکتر طاهری امام جمعه تربت جام: رفتار ننگین یزید درمجلس اسیران فرصت را برای حضرت زینب س به وجود آورد تا دودمان بنی ‏امیه را برای همیشه در تاریخ رسوا کندو قدرت توخالی خونخوار تاریخ اسلام را درهم بشکند.

دکتر طاهری امام جمعه تربت جام: زینب (س)از بزرگترین مربیان عالم بشریت است و از مهمترین مادران جامعه ی انسانیت،که در صف اول بانوان عالم،صفحات مهمی از تاریخ مدنیت و تربیت و نهضت ملی جامعه را تشکیل داد.

شب سوم مراسم سخنرانی و عزاداری سید وسالار شهدا

سخنران: مولوی صارمی (استاد حوزه علمیه اهل سنت)

آماده سازی شله نذری اخرین شب مراسم بازخوانی خطبه حضرت زینب (س) توسط بسیج دانشجویی دانشگاه وحدت

شب چهارم و پایانی مراسم سخنرانی و عزاداری سید وسالار شهدا

سخنران حجه الاسلام دامن پاک (استاد حوزه و دانشگاه)

دکتردامن پاک استاد حوزه ودانشگاه: شبهه شناسی حضرت زینب (س) ، اسلام بدلی و پوشالی ابن زیاد و یزید را رسوا و اسلام ناب محمدی را آشکار و امروز آمادگی جوانان و نوجوان در پاسخگویی به شبهات دینی ضروری است. از ویژگی های عقیله بنی هاشم مخاطب شناسی،جامعه شناسی و دشمن شناسی بود که مردم خفته کوفه رابیدار و مردم جاهل شام را آگاه از دشمن و بنی امیه کرد.

گزارش این مراسم در وب سایت ایکنا

با برچسب: , , , , , , , , , ,