شرایط و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی ورودی مهر ۱۳۹۵

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ پذیرفته‌شدگان دوره کاردانی ورودی مهر ۱۳۹۵

مهلت ثبت نام
از ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ لغایت ۱۳۹۵/۰۶/۲۷

ضمن عرض تبریک قبولی پذیرفته شدگان عزیز و آرزوی موفقیت برای همه این عزیزان شرایط ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی ورودی مهر ۱۳۹۵ به شرح زیر می باشد. بدیهی است توجه به همه موارد قید شده در زیر برای عدم بروز هر گونه مشکل در فرآیند ثبت نام الزامی است.

۱- اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌ جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریور ماه‌ ۱۳۹۵

۲- اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌

۳- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.

۴- ۶ قطعه عکس ۴*۳ که در سال جاری گرفته شده است.

۵- ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود)

۶- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند (۳-۳) مندرج‌ در صفحه (۲ و ۳) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌ جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ ۱۳۹۵ مشخص‌ کند، ارائه‌ نمایند.

۷- داوطلبانی که با سهمیه رزمندگان، ایثارگران و یا خانواده شهدا در آزمون پذیرفته‌شده‌اند باید برابر ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه‌های مذکور به شرح ذیل اقدام نمایند.

۸- معرفی‌نامه رسمی از سازمان بسیج مستضعفین و یا اداره کل امور اداری وزارت جهاد کشاورزی با امضاء و مهر هر یک از روسای ارگانهای مذکور که در آن قید شده باشد (که تا قبل از ترم دوم از طریق ارگانهای ذیربط به مؤسسات ارسال خواهد شد)، داوطلب با توجه به ماده ۱ و تبصره‌های چهارگانه آن در آیین‌نامه اجرایی قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و سایر شرایط مندرج در آیین‌نامه مذکور، واجد شرایط استفاده از سهمیه رزمندگان می‌باشد.

۹- داوطلبانی که با سهمیه «رزمندگان» ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران (شامل کادر ثابت، پیمانی و وظیفه) و یا با سهمیه¬ های ارگان بنیاد شهید و امور ایثارگران (شامل خانواده شهدا «پدر، مادر، برادر و خواهر شهید»، همسر و فرزندان معظم شهدا و یا مفقودالاثر، جانبازان عزیز ، فرزندان و همسر جانباز ۲۵ درصد به بالا و آزادگان عزیز و فرزندان و همسر آنان) پذیرفته ¬شده¬ اند در زمان ثبت¬ نام، ملزم به ارائه فرم و یا مدرکی در رابطه با تائید سهمیه ثبت‌نامی خویش نمی¬باشند و ملاک عمل برای ثبت¬ نام از آنان همان عنوان درج شده در فایل ارسالی از سوی این سازمان می باشد.

موفق باشید.

با برچسب: , , ,