اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۵

مدارک مورد نیاز

1 - اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره 1 - پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي لیسانس نمی باشند لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2 - آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي اينترنتي (مورخ 95/3/26 لغايت 95/3/30) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 95/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه39 دفترچه راهنماي (شماره 1) اين آزمون كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 94/11/30 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و پس از تاييد مسوول ذيربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3 - پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه 845 مورخ 15/4/92 شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 92/5/28 توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

2 - اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

3 - شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

5 - حكم‌ مرخصي‌ سالانه‌ يا موافقت‌ كتبي‌ و بدون‌ قيد و شرط سازمان‌ متبوع‌ براي‌ كارمندان‌ دولت

6 - معرفي‌نامه‌هاي‌ ذيل ‌لازم‌ است‌ حداكثر تا قبل‌ از انتخاب‌ واحد براي‌ نيمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصيلي‌ 96-1395 توسط ارگانهاي ذيربط‌ از محل مربوط صادر و به‌ موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ وحدت ارسال شده باشد، ‌در غير اينصورت‌ از ثبت‌نام داوطلباني كه فرم آنان ‌در موعد مقرر واصل نشده باشد، براي ‌نيمسال‌ دوم‌ سال‌ تحصيلي‌ جاري‌ ممانعت‌ به‌ عمل‌ خواهد آمد و قبولي‌ آنان‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ مي‌گردد.

تبصره براساس‌ هماهنگي‌ هاي‌ انجام‌ شده‌، گواهي‌ هاي‌ مربوط به‌ رديف 1-6 و پذیرفته شدگان توسط ارگانهاي‌ ذيربط بطور يكجا به‌ این موسسه‌ ارسال‌ خواهد شد.

6-1 - معرفي‌نامه ‌رسمي ‌از ستاد مشترك‌ سپاه ‌پاسداران‌ انقلاب ‌اسلامي‌ (نيروي مقاومت بسيج) و يا وزارت‌ جهاد كشاورزي با امضاء و مهر هريك‌ از روساي‌ ارگانهاي‌ مذكور كه‌ در آن ‌قيد شده‌ باشد داوطلب‌ باتوجه‌ به‌ ماده‌ 1 و تبصره‌هاي‌ 4 گانه‌ آن‌ در آيين‌نامه‌ اجرايي‌ قانون‌ ايجاد تسهيلات‌ براي‌ ورود رزمندگان‌ و جهادگران‌ داوطلب‌ بسيجي‌ به‌ دانشگاهها و موسسات‌ آموزش‌ عالي‌ و ساير شرايط مندرج‌ در آيين‌نامه‌ مذكور واجد شرايط استفاده‌ از سهميه‌ رزمندگان‌ مي‌باشد.

6-2 - داوطلبانيكه با استفاده از سهميه‌ ايثارگران و رزمندگان پذيرفته ‌شده‌اند و ارگان صادر كننده فرم آنان به ترتيب بنياد شهيد و امور ايثارگران و يا ستاد كل نيروهاي مسلح مي‌باشد، در زمان ثبت‌نام نيازي به ارائه تائيديه سهميه ثبت‌نامي از سوي ارگان ذيربط ندارند و ملاك تائيد سهميه آنان همان عنوان سهميه درج شده در فايل قبولي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي مي‌باشد.

7 - اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره 77897/21 مورخ5/5/1395 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

تذكرات‌ مهم
  1. حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام در تاريخهاي اعلام شده و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.
  2. معدل‌ ليسانس‌ پذيرفته‌ شده‌ بايد با معدلي‌ كه‌ قبلاً در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون به‌ سازمان اعلام‌ نموده‌، و يا در مراحل بعد اصلاح نموده است، يكسان‌ باشد، بديهي است از ثبت‌نام قطعي آن دسته از داوطلباني كه داراي مغايرت معدل باشند (معدل مندرج در مدرك آنان كمتر از معدل اعلام شده به سازمان سنجش باشد) خودداري خواهد شد.
  3. نظر به اينكه در دستورالعمل ثبت‌نامي ارسالي به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي تحصیلات تکمیلی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1395 ابلاغ گردیده تا ) سال 1395 ابلاغ گرديده است تا از پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد می باشند صرفا ثبت نام موقت ومشروط به عمل آید. داوطلبانی که دارای مغایرت معدل می باشند می بایست وضعیت نهایی خود را تا پایان آبان ماه از دانشگاه محل قبولی پیگیری نمایند.
  4. از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 95/6/31 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمنا قبولی آنان«كان‌ لم‌ يكن» تلقی می شود و طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد. 5 ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.
بازه ثبت نام از پذیرفته شدگان
از تاریخ 1395/06/14 لغایت 1395/06/17