گزارش تصویری مسابقات منطقه ای سازه‌های پل ماکارانی،نجات تخم مرغ و PES

همزمان با هفته پژوهش صبح امروز مسابقات منطقه ای سازه‌های پل ماکارانی،نجات تخم مرغ و PES در موسسه فنی مهندسی آموزش عالی وحدت تربت جام آغاز گردید .
خانم حسینی محراب دبیر برگزاری این دوره از مسابقات گفت: با حضور ۶۳ تیم از شهرستانهای تربت جام، تایباد، باخرز، فریمان و صالح آباد این دوره از مسابقات در دوبخش دانشجویی و دانش آموزی به مدت یک روز در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
عضو هئیت علمی این موسسه ابراز داشت: این مسابقات با استقبال بسیار خوب دانش آموزان و دانشجویان ۱۱ دانشگاه شهرستان های شرق استان خراسان رضوی برگزار گردید که در پایان در بخش دانشجویی در قسمت سازه پل ماکارونی و نجات تخم مرغ و همچنین مسابقات PES دانشجویان موسسه آموزش عالی وحدت عنوان اول مسابقات را از آن خود کردند .
همچنین در بخش دانش آموزی در قسمت سازه پل ماکارونی هنرستان مهدیزاده تربت جام و در مسابقات نجات تخم مرغ هنرستان حضرت زهرا صالح آباد مقام اول را بدست آورند.
آقای عطازندی مسئول امور فرهنگی این موسسه فنی مهندسی نیز هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را در هفته پژوهش، ترویج و آموزش کار گروهی به دانش آموزان و دانشجویان و خلاقیت و ابتکار و حس رقابت و همچنین طراحی و مهندسی در ساخت که هزینه مالی زیاد نداشته اما شور وهیجان را در پی دارد عنوان کرد.

در ادامه تصاویری از این مسابقات

منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, افتخارات و دستاوردها, امور فرهنگی, تربت جام, حوزه پژوهشی, همه مطالب

هفت + 19 =

دسته‌ها