دیدار رئیس و قائم مقام دانشگاه با اعضاء محترم شورای اسلامی شهر تربت جام

نشست صمیمی رئیس و قائم مقام موسسه فنی مهندسی وحدت با اعضاء محترم شورای اسلامی شهر تربت جام

برای خدمت به مردم تربت جام از هیچ کوششی دریغ نورزید.

به گزارش پانا خراسان رضوی , دکتر حسینی رئیس موسسه فنی مهندسی وحدت تربت جام صبح امروز با اعضاء شورای اسلامی شهر تربت جام دیدار وضمن تبریک انتخاب آنان برای خدمت به مردم تربت جام در سمت شورای اسلامی شهر گفت :باید قدر این لحظات را دانست و برای خدمت به مردم تربت جام از هیچ کوششی دریغ نورزید .
وی خاطر نشان کرد : مردم تربت جام لیاقت وشایستگی خدمات بیش از این را دارند ودر این مدت که مسئولیت را برعهده شمانهاده اند با تمام وجود خدمت نمایید.
وی ضمن ابراز خوشحالی از انتخاب ترکیبی اعضاء شورای اسلامی شهر تربت جام گفت : این وحدت و همدلی وفاق ثمره همت عالی بزرگان و علما و فرهیختگان این شهرستان بوده است و باید برای استحکام این وحدت بیش از پیش بکوشیم چرا که درسایه این وحدت امنیت ؛آرامش,آبادانی و سربلندی را شاهد هستیم
دکتر حسینی نماینده اسبق مردم در مجلس شورای اسلامی گفت :با تمام وجود در خدمت شما اعضاء محترم شورای اسلامی هستم واز هیچ کوششی برای کمک به آبادانی و رفع محرومیت و خدمت به مردم منطقه دریغ نخواهم کرد .
در این نشست جعفر دلشاد عظیمی رئیس شورای اسلامی شهر ضمن خیر مقدم به ایشان به بیان دیدگاهها و برنامه های شورا اسلامی جدید پرداخت و خواستار کمک همه فرهیختگان و صاحبنظران و مسئولین در طول تصدی این مسئولیت به شورای اسلامی شهر شد.
همچنین در این دیدار طرحهاو راهکارهای مناسب برای تعامل هر چه بیشتر با اقشار مختلف مردم به ویژه اساتید و دانشجویان پیشنهاد و بررسی شد .
همچنین طرح ایجاد گروه مشاورین جوان با همکاری دانشجویان دانشگاههای شهرستان نیز جهت بررسی و تصویب تقدیم اعضاء محترم شورای اسلامی شهر تربت جام شد.

انتهای پیام س,ج

با برچسب: , , ,