اطلاعیه ثبت ‌نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۵

آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۵

مهلت ثبت نام توسط سازمان سنجش تمدید گردید به همین منظور مقرر گردید به داوطلبان ذیربط اجازه داده شود تا پایان روز یکشنبه مورخ ۹۵/۳/۲۳ نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۵ می‌رساند که ثبت نام برای شرکت در آزمون مذکور منحصراً بصورت اینترنتی از روز سه شنبه مورخ ۹۵/۰۳/۱۱ آغاز و در روز یک شنبه مورخ ۹۵/۰۳/۲۳ پایان می‌پذیرد؛ لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی:  www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام نمایند. لازم به تاکید است با عنایت به اینکه ثبت نام و انتخاب رشته در این آزمون در یک مرحله انجام می شود داوطلبان می بایست همزمان با ثبت نام نسبت به درج رشته محلهای تحصیلی خود در فرم تقاضانامه اینترنتی با توجه به رشته‌های اعلام شده در دفترچه راهنما، اقدام نمایند.

با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مذکور و پرداخت مبلغ ۲۳۰٫۰۰۰ (دویست وسی هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام و داوطلبانی که علاقه مند به شرکت در گزینش رشته‌های تحصیلی مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی هستند، لازم است علاوه بر پرداخت مبلغ ثبت‌نام، نسبت به پرداخت مبلغ ۴۶٫۰۰۰ (چهل و شش هزار) ریال دیگر نیز برای اعلام علاقه مندی به شرکت در گزینش رشته های موسسات مذکور اقدام نمایند.

ضمناً دفترچه راهنما همزمان با ثبت‌نام در روز سه‌شنبه مورخ ۹۵/۰۳/۱۱ بر روی سایت این سازمان قرار خواهد گرفت و اطلاعیه تکمیلی برای ثبت‌نام، در روز دوشنبه مورخ ۹۵/۳/۱۰ در پایگاه اطلاع رسانی این سازمان و نشریه پیک سنجش درج خواهد شد.

لازم به توضیح است که پذیرش در برخی از رشته های آزمون مذکور صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) صورت می پذیرد که اطلاعات کامل آن در دفترچه راهنمای ثبت نام درج شده است.

آزمون آن دسته از رشته هایی که پذیرش در آنها «با آزمون» است، در بعداز ظهر روز جمعه مورخ ۹۵/۰۵/۲۲ برگزار خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

رشته های ارائه شده در موسسه آموزش عالی وحدت:

کد رشته رشته تحصیلی
۲۶۴۹ مهندسی تکنولوژی نرم افزار
۳۶۵۰ مهندسی اجرایی عمران
۳۰۳۷ علمی کاربردی معماری
۳۲۲۵ مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو
۱۷۳۵ مهندسی تکنولوژی برق قدرت
۱۹۱۷ مهندسی تکنولوژی برق گرایش شبکه های انتقال و توزیع

داوطلبین گرامی می توانند بصورت حضوری و یا از طریق لینک زیر بصورت اینترنتی نسبت به ثبت نام اقدام کنند. برای دریافت مشاوره، کارشناسان موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام بصورت حضوری و تلفنی آماده خدمت رسانی هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۵۱۵۲۵۲۹۲۵۷ تماس حاصل فرمایید.

برای ثبت نام اینترنتی کلیک کنید.

با برچسب: , , , ,
منتشر شده در آموزش, اخبار و اطلاعیه ها, امور دانشجویی, همه مطالب