جناب آقای دکتر وحید محمدی

جناب آقای دکتر وحید محمدی عضو هیئت علمی گروه علوم ورزش موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام

سوابق تحصیلیتجارب شغلیفعالیت های پژوهشیسوابق تدریسسوابق قهرمانیعلائق شخصیتماس
  • کارشناسی، ۱۳۸۸، تربیت بدنی، دانشگاه فرهنگیان مشهد
  •

کارشناسی ارشد، ۱۳۹۰،تربیت بدنی، گرایش آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشگاه تهران

دکتری، ۱۳۹۶، تربیت بدنی، گرایش آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی، دانشگاه خوارزمی

• هیئت علمی موسسه آموزش عالی وحدت

مدیر کانون های حرکات اصلاحی آموزش پرورش، قطب شهید دهقان خراسان رضوی

•  مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی و نشریات داخلی

VahidMohammadi*, Roger Hilfiker, AmirAliJafarnezhadgero, Mohammad Karimizadeh Ardakani, ShimaJamialahmadi, UrsGranacher.“Relationship between training-induced changes in the Star Excursion Balance Test and the Y Balance Test in Young Male Athletes”.Annals of Applied Sport Science, vol. 5, no. 3, pp. 31-38, Autumn 2017.

Vahid Mohammadi, Amir Letafatkar, HaydarSadeghi, AmirAliJafarnezhadgero, Roger Hilfiker. The effect of motor control training on kinetics variables on patients with non-specific low back pain and movement control impairment: prospective observational study. Journal of Bodywork & Movement Therapies 21 (2017) 1009_1016.

VahidMohammadi*, MohammadAlizadeh , Abas Ali Gaieni.The Effects of six weeks strength exercises on static and dynamic balance of young male athletes.Procedia – Social and Behavioral Sciences 31 (2012) 247 – ۲۵۰٫

Vahid Mohammadi, Sh. Mohammadpour*. Prevalence and Mechanisms of Injury in Young Men and women Athletes in Basketball League. Intercontinental journal of medicine and medical science Vol. 1(1), pp. XX-XX, 13 June, 2012

وحید محمدی*، محمدحسین علیزاده، عباسعلی گائینی. بررسی تأثیر تمرینات قدرتی، تعادلی و ترکیبی(قدرتی و تعادلی) بر تعادل پویای نوجوانان پسر ورزشکار. پژوهش در علوم توانبخشی۱۳۹۲٫ ۹ (۱)

همایش‌های بین المللی و داخلی

VahidMohammadi and. World conference on learning, teaching and educational leadership, “The Effects of six weeks strength exercises on static and dynamic balance of young male athletes”. ۲۸-۳۰ October 2011 Bahcesehir University, Istanbul, Turkey.

VahidMohammadi and. 8th Iranian International Sports Medicine Congress. “Relationship between Training-Induced Changes in the Star Excursion  Balance  Test  and  the  Y  Balance  Test”. Esfahan University.

VahidMohammadi and. Prevalence and Mechanisms of Injury in Young Men and Women Athletes in Basketball League.

•

شادان محمدپور، وحید محمدی، امیرعلی جعفرنژاد. “بررسی اثر چهار هفته تمرین تعادلی برا تعادل پویای زنان ورزشکار مبتلا به اسپرین مچ پا”. ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران.

تیمور جعفرنژاد، ندا فروهپور، حمید جعفرنژاد، وحید محمدی. بررسی ویژگیهای آنتروپومتریکی والیبالیست های شرکت کننده در لیگ برتر ایران و مقایسه برخی از این ویژگیها با والیبالیست های لیگ سری ۱و۲ ایتالیا. اولین همایش ملی استعداد یابی ورزشی

عدنان نبی زاده، وحید محمدی، زیبا قائم. بررسی میزان شیوع و مکانیسم های آسیب در زنان و مردان والیبالیست دانشگاهی نخبه. همایش ملی تربیت بدنی کاربردی و علوم ورزشی

•  فرصت مطالعاتی

Research Internship