پذیرش دانشجو آزمون سراسری بدون کنکور برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۴-۹۵

پذیرش دانشجو بدون کنکور

موسسه آموزش عالی وحدت بصورت بدون کنکور از طریق سازمان سنجش دانشجو می پذیرد.

مهلت ثبت نام : زمان شروع ثبت نام از روز ‌دوشنبه ۴ آبان‌ماه ۱۳۹۴ لغایت روز ‌پنجشنبه ۷ آبان‌ماه ۱۳۹۴ است.

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداله‌الحسین (ع) و آرزوی قبولی عزاداریها و سوگواریهای همه عزاداران حسینی، به اطلاع کلیه داوطلبان اعم از اینکه در آزمون سراسری سال ۹۴ شرکت نموده و یا ننموده‌اند می رساندکه پذیرش دراین مرحله  برای تعدادی از رشته های مقطع کاردانی  براساس سوابق تحصیلی صورت می گیردوثبت‌نام منحصراً به صورت اینترنتی خواهد بودکه پس از ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی ثبت نام از روز دوشنبه مورخ۹۴/۰۸/۰۴ آغاز و تا روز پنجشنبه مورخ ۹۴/۰۸/۰۷ پایان می‌پذیرد.

لذا کلیه متقاضیان که حداکثر تا تاریخ ۹۴/۱۱/۳۰ موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی می‌شوند ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته (حداکثر ۵۰ کدرشته محل) برای گزینش در رشته‌های تحصیلی مذکور اقدام نمایند. لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته از روز دوشنبه مورخ ۹۴/۰۸/۰۴ در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی:www.sanjesh.org  در دسترس خواهد بود.

شایان ذکر است داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۱۳۹۴ شرکت نموده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل گروه آزمایشی انتخابی خود را نیز تغییر دهند.

دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری سال ۹۴ (آبان ماه)

با برچسب: , , , , ,
منتشر شده در آموزش, اخبار و اطلاعیه ها, رشته های تحصیلی, همه مطالب