آشنایی موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام

تاریخچه تاسیسچارت سازمانی

نحوه تأسیس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی غیردولتی وحدت در تربت‌جام

به دنبال موفقیت راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌جام  و دانشگاه علمی کاربردی (مرکز صنعت غذای تربت‌جام) در سال ۱۳۸۷ پیشنهاد تأسیس دانشگاه غیرانتفاعی تربت‌جام توسط دکتر محمد حسینی به وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارائه شد که نام هیئت مؤسس انتخابی ایشان به شرح زیر است :

1. جناب حجهالاسلام و المسلمین اسدا… توسلی مدیر حوزه علمیه مهدیه تربت‌جام
  2. جناب آقای دکتر هوشنگ فلاح راد  استاد برجسته دانشگاه فردوسی مشهد
  3. جناب آقای دکتر محمدمهدی ناصح استاد برجسته دانشگاه فردوسی مشهد
  4. جناب آقای مهندس خلیل بهزاد نیا  مدیر سابق کارخانه قند تربت‌جام و یکی از کارشناسان برجسته قند کشور
  5. جناب آقای محمدجواد مشایخی  ریاست سابق آموزش و پرورش تایباد
  6. جناب آقای محمود خوشدل یکی از فرهنگیان خوش‌نام تربت‌جام و مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌جام
  7. دکتر سید محمد حسینی  نماینده اسبق تربت‌جام در ۲ دوره مجلس شورای اسلامی

پس از طی مراحل اداری نهایتاً موافقت اصولی ؛ ایجاد دانشگاه در سال ۱۳۸۹ انجام و پس از آن ساختمانی در میدان قدس تربت‌جام برای مدت یک سال اجاره و به وزارت علوم برای ایجاد رشته پیشنهاد شد که با ۷ رشته:

مقطع کارشناسی ناپیوسته
  1. مهندسی تکنولوژی برق – شبکه‌های انتقال و توزیع
  2. مهندسی تکنولوژی برق – مخابرات
  3. مهندسی تکنولوژی برق – الکترونیک
  4. مهندسی تکنولوژی برق – قدرت
مقطع کاردانی پیوسته
  1. الکترونیک – الکترونیک عمومی
  2. الکترونیک – تأسیسات الکتریکی
  3. الکتروتکنیک – برق صنعتی

موافقت و پس از طی مراحل نام دانشگاه وحدت در دفتر آزمون سال ۹۰ از کاردانی به کارشناسی قرار گرفت. (دفترچه شماره ۲ سال ۱۳۹۰). ضمناً با هماهنگی وزارت علوم زمینی به مساحت ۳ هکتار در محل مناسب خریداری و با مهندسی مشاور مشکین راد قراردادی برای طراحی سایت دانشگاه بسته‌شده است و نهایتاً سرمایه گزاری اولیه دانشگاه یک میلیارد تومان پیش‌بینی که به۲۰۰ سهم ۵ میلیون تومانی تقسیم و سهام به شرح زیر واگذار گردیده است:

• ۳۰% معادل ۳۰۰ میلیون تومان به موقوفات دکتر حسینی برای یتیمان و مستمندان روستایی تربت‌جام اختصاص داده شد.
  • ۲۵% معادل ۲۵۰ میلیون تومان را دکتر محمد حسینی خریداری نمودند (۵۰سهم ۵ میلیون تومانی)
  • ده درصد معادل ۱۰۰ میلیون تومان به شرکت‌های مطرح صنایع غذایی از قبیل خوشگوار (کوکاکولا)، قند جام، زر ماکارون، نازنین شهد، کاله، شاهسوند و … واگذار گردید (۲۰ سهم ۵ میلیون تومانی)
  • ۳۵% معادل ۳۵۰ میلیون تومان (۷۰ سهم ۵ میلیون تومانی ) به اهالی تربت‌جام پیشنهادشده که در حال واگذاری است.

در آینده دانشگاه دارای ۴ دانشکده خواهد بود که هم‌اکنون دانشکده برق آن دایر هست.

نمودار سازمانی موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام