تقدیر از عوامل اجرایی (دانشگاه تربت جام) گفتوگوی زنده اختصاصی با نامزدهای شورای اسلامی شهرستان تربت جام

به گزارش روابط عمومی موسسه، در این مراسم از تلاش عوامل اجرایی ، مجموعه رسانه وحدت (دانشگاه تربت جام) در برنامه گفتگوی زنده اختصاصی با نامزدهای شورای اسلامی شهر تربت جام توسط فرماندار شهرستان تقدیر شد.

مهندس حمیدی در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های بی شائبه دست اندرکاران این رویداد گفت: اجرای چنین برنامه ای در فضای مجازی (رادیو وحدت) برای آشنایی مردم با دیدگاه‌ها و برنامه های نامزد ها در شرایطی که تجمعات و برنامه های عمومی به دلیل شرایط کرونا کمتر مورد توجه قرار می‌گرفت، کاری بسیار با ابتکار و شایسته و مخاطب پسند بود .

وی همچنین از مجموعه دانشگاه تربت جام (موسسه آموزش عالی وحدت) تشکر کرده و افزود: این مجموعه با کادر جوان و متفکر خود باری دیگر در رشد،تعالی و ارتقای سطح جامعه کوشید و خوش درخشید؛ این نشان می‌دهد که دانشگاه و دانشجو می‌تواند به راحتی در تمامی عرصه ها در خدمت مردم ، پویا و زنده باشد.

در ادامه مراسم صباغیان قائم مقام این واحد دانشگاهی گفت: گروه تولید محتوا دانشجویی توانست با استفاده از فضای مجازی و هماهنگی های لازم با ستاد انتخابات شهرستان و اعتماد فرماندار محترم به جوانان در عرصه مشارکت مردم در انتخابات و ایجاد ارتباط صحیح،روشن و برابر نامزد ها با مردم ، نقش ویژه ای داشته باشد.

وی افزود: ۱۵۵ ساعت تلاش مداوم این تیم در گروه های نویسندگی ،کارگردانی ،فیلم برداری ،طراحی دکور و آماده سازی محیط و اجرای برنامه هم‌زمان با آغاز رسمی تبلیغات نامزده های این دوره از انتخابات جهت افزایش سطح آگاهی و خدمت به مردم شهرستان برای انتخابی اصلح بوده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید