ارشد بدون کنکور

ارشد بدون کنکور در بهترین موسسه شمال شرق خراسان

در پایان دوره کارشناسی سوالی که ذهن بسیاری از فارغ‌التحصیلان را به خود مشغول می­‌کند، این است که با توجه به وضعیت فعلی کشور آیا ارشد خواندن برای آن‌ها فایده‌ای دارد؟ یا اینکه بهتر است زودتر خود را از فضای دانشگاه جدا کنند و وارد فضای کاری شوند؟

پاسخ به این سوالات و سوالات زیر قبل از تصمیم‌گیری در رابطه با ادامه تحصیل در مقطع ارشد می‌تواند کارگشا باشد:

• اگر ارشد نخوانم، چکار می‌کنم؟
  • با همین مدرک کارشناسی چه فرصت­های شغلی ای برای من وجود دارد؟
  • در کدام دانشگاه و چه رشته و گرایشی می­خواهم ارشد بخوانم؟
  • چه برنامه‌­ای برای دوره ارشد غیر از پاس کردن چند واحد درسی و انجام پایان­‌نامه دارم؟
  • از مدرک ارشدم چه استفاده‌­ای برای خدمت سربازی می‌­توان کرد؟
  • با خواندن ارشد، چه فرصت­‌های شغلی­‌ای برایم به وجود می­‌آید که قبل از آن وجود نداشت؟

و مهم ترین سوال اینکه:

• بعد از خواندن ارشد در دانشگاه قرار است چکار کنم؟

موسسه آموزش عالی وحدت در رشته برق و قدرت با مجرب ترین و بهترین اساتید و همچنین برخورداری از مجهزترین و با کیفیت ترین کارگاه های برق شرایط فوق العاده ای برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد بدون کنکور در یک رشته ی کاربردی با تخصص و دانش اصولی را فراهم آورده است.

این موسسه از طریق بخش ارتباط با صنعت همچنین امکان معرفی دانش آموختگان خود را به کارخانجات تازه تاسیس منطقه و شرکت ها فراهم آورده که وجه تمایز متفاوتی را از این منظر رقم زده است.

نکته قابل توجه: این رشته‌‌‍‍، در مقطع ارشد بدون کنکور در موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام دارای مزیت شهریه مقرون بصرفه و کم ترین میزان آن در سراسر خراسان بزرگ می‌باشد.

در ادامه سعی کردیم به مزایای ادامه تحصیل در مقطع ارشد بپردازیم و ضمن بررسی چند مورد به تمایز تحصیل در موسسه آموزش عالی وحدت با سایر دانشگاه ها اشاره کنیم.

ارشد یا سربازی

ارشد خواندن

امروزه یکی از نگرانی‌هایی که هر دانشجویی دارد مسئله سربازی است که چگونه در بهترین شرایط و سریع‌ترین حالت آن را پشت سر بگذارد. یکی از فواید ارشد خواندن، یافتن فرصت برای انجام بهینه‌تر سربازی است، مخصوصا برای آن­هایی که شرایط بنیاد نخبگان را دارند. دانشجویان ارشد حتی بدون کنکور و دکتری می‌توانند بخشی از فرایند سربازی را با دریافت پروژه‌های کسری خدمت یا دریافت امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان انجام دهند.

لازم است به این نکته اشاره شود که ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، برای دوره خدمت سربازی یک حسن دارد و آن اینکه می­‌توانید با درجه نظامی بالاتر و در نتیجه در محلی بهتر و مهم‌­تر ایفای نقش کنید.

کسب مهارت با انجام کارهای آزمایشگاهی و کارگاهی

ارشد خواندن

در مقطع کارشناسی ارشد با توجه به نوع پروژه‌ها معمولا فرصت‌هایی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد تا از محیط‌های کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه‌ها بیش‌تر استفاده کنند. بنابراین دانشجویان می‌توانند، از دوره ارشد به عنوان کسب تجربه و سابقه آزمایشگاهی برای ورود به بازار کار بهره ببرند ولی باید به این نکته توجه کرد که همه دانشگاه­‌ها از مزیت داشتن تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی برخوردار نیستند. بعضی از آن­‌ها صرفا به نوشتن یک پایان­‌نامه و دادن مقاله بسنده می­‌کنند و با توجه به نداشتن کاربرد واقعی، اهمیت چندانی به درست بودن نتایج نمی‌­دهند.

در کنار این‌ها اگر اساتید خوب و کاربلدی داشته باشید، همکاری و ارتباط با آن‌ها می‌تواند فرصت گران‌بهایی برای شما باشد و می‌توانید در آینده از آن استفاده کنید.

ادامه تحصیل برای جذب به عنوان هیئت علمی

بعضی از دانشجویان، ارشد خواندن را صرفا پلی برای رسیدن به مقطع دکتری و عضو هیئت علمی شدن می­‌دانند ولی آیا قضیه به همین سادگی است؟

حتما می‌­دانید که در حال حاضر نسل دهه ۶۰ تقریبا از دوره دانشگاه عبور کرده‌­اند و دانشگاه­‌های پرتعدادی که برای آن­‌ها تاسیس شده بود، الآن با کمبود دانشجو روبرو هستند و در تامین هزینه­‌های نیروانسانی خود دچار مشکل شده‌­اند. مسئله بعدی اینکه با توجه به تجارب فار­غ‌التحصیلان بی­کار در سال­‌های اخیر، رغبت به دانشگاه مانند گذشته نیست. بنابراین با روند کاهش دانشجویان، تعداد هیئت علمی موردنیاز دانشگاه‌ها نیز کاهش خواهد یافت و با توجه به تعداد بالای افراد دارای مدرک دکتری، دست‌یابی به جایگاه‌های محدود هیئت علمی دانشگاه‌ها به این سادگی نخواهد بود.

ارتقاء دانش تخصصی

ارشد خواندن

یک دانشجو برای گرفتن مدرک لیسانس خود باید حدود ۱۵۰ واحد درسی بگذراند. در واقع در این دوره او به صورت کلی و با عمق کم با تعداد زیادی از دروس پایه­‌ای رشته خود آشنایی پیدا می‌­کند. برای ادامه مسیر، اگر دانشجویی علاقه‌­مند به کسب تخصص بیشتر در رشته خود باشد، باید به مقطع بالاتر وارد شود. در مقطع کارشناسی ارشد غالبا همان دروس کارشناسی با تمرکز بر روی یک زمینه خاص ارائه می‌شود. مهم‌ترین بخش این مقطع نیز پروژه پایانی است که اگر به صورت کاربردی تعریف شود هم تجربه‌ی ارزشمندی برای دانشجو خواهد بود و هم می‌توان از آن یک طرح تولیدی یا دانش­‌بنیان برای کارآفرینی استخراج کرد که موسسه آموزش عالی وحدت با شعار کارآفرینی مهارت افزایی و تولید علم از این حیث برخوردار است.

پس اگر واقعا علاقه­‌مندید در یک حوزه خاص از رشته خود، کسب دانش کنید، می‌­توانید روی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در این موسسه حساب کنید.

افزایش حقوق

ارشد خواندن

در میان متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع ارشد، کسانی هستند که برای افزایش حقوق و ترفیع رتبه شغلی، تصمیم به ارشدبدون کنکور خواندن می­‌گیرند. در بخش­‌های دولتی، داشتن مدرک بالاتر در افزایش حقوق کارکنان تاثیر مثبت دارد.

موسسه آموزش عالی وحدت کیلومتر یک جاده تربت جام-مشهد

تلفن: 09391671929