🔵 نشست جناب آقای دکترحمید رضا طاهری معاونت محترم فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با قائم مقام موسسه آموزش عالی وحدت

🔹دکترطاهری: با عملكرد صحیح درحوزه فرهنگی_ اجتماعی و دانشجویی مى ‏توان شاهد تلاش دانشجویان براى دستیابى به اهداف آموزش‏ عالى کشور بود.

🔹دکتر حمیدرضا طاهری در دیدار معاون آموزشی و مدیرتربیت بدنی موسسه آموزش عالی وحدت با بیان این مطلب افزود: فعالیت‌هاى تدوین شده وهدف دار در این حوزه می تواند تأثیر مهمى در ارتقاى سطح فرهنگی و روحیه مطلوب دانشجویان داشته باشد و گامی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند بخصوص در مناطق مانند شهرستان تربت جام در زمینه های فرهنگی و اجتماعی و همچنین در زمینه های رفاهی و توانمندسازی دانشجویان باشد.

🔹در این دیدار معاون آموزشی موسسه آموزش عالی وحدت نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این واحد آموزشی به دستاوردهای این موسسه آموزشی در بخش های مختلف آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی پرداخت.

🔹در این دیدار مدیر تربیت بدنی موسسه آموزش عالی وحدت خواستار استفاده از امکانات و تجهیزات دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی برای دانشجویان رشته علوم ورزشی این منطقه گردید که با موافقت و تصویب طرفین به انجام رسید.

🔹همچنین در این دیدار بر استفاده از ظرفیت های بسیار خوب دانشگاه فردوسی برای ارتقاء فعالیتهای دانشجویی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی وحدت مورد تاکید و مقرر شد هماهنگی های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت

دیدگاه‌ خود را بنویسید