۳رشته جدید به رشته های موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام اضافه شد

رشته جدید موسسه آموزش عالی وحدت

رئیس موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام گفت: با اخذ مجوز رشته مهندسی شهرسازی و پذیرش دانشجو در این رشته و اخذ مجوز دو رشته جدید، امسال در مجموع مجوز سه رشته جدید به رشته‌های این واحد دانشگاهی افزوده شده است.
دکتر سید محمد حسینی افزود : سه رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی شهرسازی و کارشناسی پیوسته طراحی لباس و علوم ورزشی با توجه به نیاز منطقه میتواندباعث ایجاد بازار کارمناسب گردد.
وی با توجه به اولویت هیات امناء در سال جدید به ارتقاء سطح کیفیت آموزشی از جذب ۸ عضو جدید هیات علمی که دارای شرایط مدنظر وزارت علوم تحقیات وفناوری بوده است خبرداد وافزود : درتابستان جاری ارتقاء کارگاهها وآزمایشگاهها وسایت ، در دستورکار کمیته راهبردی این واحد دانشگاهی است .
دکتر حسینی به صعود ۴۶ پله ای شاخصه پژوهشی این موسسه آموزش عالی اشاره کرد وضمن تبریک به همه اعضاء هیات علمی ،اساتید ودانشجویان فهیم وپرتلاش گفت : این شاخصه در پایگاههای علمی کشور از رتبه ۶۱۲ به ۵۶۶ ارتقاء یافته است که این امرنشانگر نگاه ویژه موسسه به کارهای پژوهشی است .
وی از رونمایی سه کتاب جدید اعضاء هیات علمی واساتید بنام این موسسه آموزش عالی در اوایل سال جدید خبرداد.

رئیس تنها موسسه آموزش عالی فنی مهندسی شرق کشور با بیان اینکه این موسسه ظرفیتی مناسب برای منطقه است، گفت: ما آماده همکاری‌های علمی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف با ادارات و سازمان‌های منطقه با رویکرد مبتنی بر حل مسائل هستیم.

دکتر حسینی با اشاره به بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب، افزود: بیانیه گام دوم رهبر انقلاب، نقشه راهی برای برون‌رفت از مشکلات علمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور است که در توصیه اول ایشان به جایگاه علم و پژوهش اشاره شده است.

با برچسب: , , , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب