کارگاه جدید سایت کامپیوتر موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت رئیس دانشگاه وحدت بیان کرد: علوم رایانه ای نزد قشر تحصیلکرده و دانشگاهی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به اهمیت کاربردی فناوری های IT در جهان افزود: کشورمان در زمینه علوم رایانه، پتانسیل های فراوانی دارد و در این خصوص نیز دانشگاه وحدت برای ساماندهی و ارتقای زیرساخت های لازم، به راه اندازی و تجهیز کارگاه جدید سایت کامپیوتر اقدام کرده است.
دکتر سیدمحمد حسینی تصریح کرد: با توجه به نیاز مرکز آموزش جهت تشکیل کلاس های درسی، برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی برای کارمندان، دانشجویان و هسته های علمی، کارگاه جدید سایت کامپیوتر با ۲۰ کامپیوتر و دیتا پروژکتور، پرده نمایش دیتا پروژکتور، شبکه داخلی و قابلیت دسترسی به اینترنت در دانشگاه تجهیز و راه اندازی شد.

با برچسب: , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب