پیام تبریک ریاست موسسه آموزش عالی وحدت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

رئیس موسسه آموزش عالی وحدت در پیامی آغاز سال تحصیلی را به اساتید، دانشجویان و کارکنان تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی، متن این پیام به شرح زیر است:

در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی ، پویایی وپژوهشگری و تقارن آن با هفته دفاع مقدس ، آغاز سال جدید تحصیلی را به تمامی دانشگاهیان علی الخصوص دانشجویان ورودی جدید تبریک و به فال نیک میگیریم

امید است با همت وتلاش کلیه اساتید وکارکنان موسسه آموزش عالی وحدت بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد وشکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار خود با اتکال به شور وشعور حسینی (ع) و استمداد از خون شهدا در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم.

از درگاه خداوند متعال برای کلیه اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان زحمتکش موسسه آموزش عالی وحدت آرزوی موفقیت و برای دانشجویان عزیز عزت وسربلندی وطی مدارج بالاتر علمی را خواستارم.

دکتر سید محمد حسینی

ریاست موسسه آموزش عالی وحدت