نخستین تریبون آزاد دانشجویی موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام با موضوع مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح صبح امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت مدیر امور اجرایی و راهبردی این واحد دانشگاهی در حاشیه برگزاری این مراسم بیان کرد: تریبون آزاد دانشجویی با هدف بالا بردن بصیرت در بعد سیاسی و تقویت روحیه مطالبه گری و نیز ایجاد جنب جوش و پویایی بین دانشجویان دانشگاه و ایجاد دغدغه سیاسی برای عموم دانشجویان این دانشگاه تشکیل شده است.

این مراسم به همت بسیج دانشجویی پایگاه شهید کاوه این دانشگاه برگزار شد و دانشجویان این دانشگاه نظرات خود را در مورد مسائل سیاسی روز ویازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کردند

با برچسب: ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, امور فرهنگی, همه مطالب