لینک سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان

به اطلاع می رساند سامانه حامیان صندوق رفاه دانشجویان در تاریخ ۹۹/۴/۲ با نیت فراهم سازی ساز و کارهای الکترونیک و برخط انتقال مستقیم کمک های خیر خواهانه خیرین و نیکوکاران (با چینشی ساده و کاربردی) با دست مبارک مقام عالی وزارت عتف رونمایی گردید.

یادآوری می نماید ایجاد ظرفیت جذب کمک های خیرین محترم در سطوح مختلف خرد و کلان و همچنین امکان تعیین کمک، امکان تعیین دانشگاه مدنظر خیر (در صورت لزوم)، امکان تعیین محل و موقعیت مصرف وجه کمکی (مانند ساختمان خوابگاه و یا ملحقات آن از قبیل کتابخانه و…) توسط خود خیرین محترم و امکان رصد چگونگی محل مصرف وجوه و کمکهای اهدایی از سوی کمک کنندگان ازجمله ویژگی های ارزشمند این سامانه می باشد.

لینک سامانه www.hami.swf.ir

منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب