طی حکمی از سوی رئیس موسسه آموزش عالی وحدت دکتر سعید باغدارحسینی بعنوان مدیر پژوهشی جدید این واحد دانشگاهی معرفی گردد.

در این حکم آمده است امیدواریم با تجارب ارزنده هم فکری سایر اعضاء هیئت علمی و اساتید در راستای اهداف پژوهشی این واحد دانشگاهی گامهای ارزنده برداشته شود.
همچنین در این مراسم از زحمات دو ساله دکتر احسان کوهی در این سمت تقدیر گردید.

گفتنی است دکتر باغدارحسینی عضو هیات علمی گروه مکانیک این واحد دانشگاهی و عضو پژوهشگران جوان و نخبگان و همچنین دانش آموخته برگزیده مقطع دکتری توسط بنیاد ملی نخبگان می باشند.

وی در حال حاضر بعنوان دبیر المپیاد علمی این دانشگاه در المپیادموسسات آموزش عالی منطقه ۹ می باشد.

منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب

سیزده + سیزده =