سایت دانشجویان ارشد تجهیز و راه اندازی میشود

دکتر کوهی مسئول امور پژوهشی این واحد دانشگاهی گفت :به جهت بهره وری و استفاده از نرم افزارهای پیشرفته سایت مجزا دانشجویان ارشد مصوب و تجهیز و راه اندازی میشود.

وی گفت : همزمان با آغاز هفته پژوهش مصوب گردید این سایت بطور مجزا و با استفاده از رایانه های مناسب و نرم افزارهای به روز آماده و جهت پژوهشهای این دانشجویان در اختیار قرار گیرد

مسئول امور فناوری موسسه نیز گفت :هم اکنون سایت اصلی دانشگاه مورد استفاده دانشجویان کاردانی تا کارشناسی ارشد قرار گرفته ولی بدلیل توسعه کارهای پژوهشی دانشجویان ارشد باخرید تجهیزات جدیدامیدواریم در نیم سال دوم تحصیلی سایت جدید دانشجویان ارشد تجهیز و مورد استفاده قرار گیرد.

با برچسب: , , , , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب