سامانه کلاس مجازی LMS در موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت همزمان با تعطیلی کلاسهای دانشگاه ها که به منظور جلوگیری از گسترش و شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا اتفاق افتاد، این واحد دانشگاهی کلاسهای خود را از طریق سامانه آموزش مجازی تشکیل داده است.

معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی در این راستا گفت: با توجه به ضرورت ایجاد شده برای راه اندازی سامانه ای تعاملی جهت ارتباط بین اساتید و دانشجویان این دانشگاه در کمترین زمان ممکن از طریق خرید و راه اندازی سرور با سرعت بالا در داخل ایران این سرویس را راه اندازی نمود.

سعید صباغیان افزود : در هر کلاس این سامانه ۴۰ کاربر بصورت همزمان می توانند شرکت داشته باشند و دقیقا مانند کلاس حضوری به صحبت و بحث درباره موضوع درس بپردازند و همچنین تمامی کلاسها در این سامانه ضبط و در دسترس تمامی دانشجویان قرار می گیرد.

وی با اشاره به کیفیت بالای کلاسهای مجازی گفت: در کنار این سامانه امکان استفاده از روشهای آفلاین نیز مهیا است، بطوریکه اساتید می توانند فایل تدریس و جزوات درسی خود را در شبکه های مجازی بارگذاری نمایند تا دانشجویان از آن بهره مند شوند.

وی افزود: کلیپ آموزشی این سامانه در اختیار اساتید و دانشجویان نیز قرار گرفته است.

با برچسب: , , , , , ,
منتشر شده در آموزش, اخبار و اطلاعیه ها, امور دانشجویی, گالری, همه مطالب