ریاست دانشگاه

دکتر سید محمد حسینی

خلاصه ای از رزومه دکتر سید محمد حسینی :

زندگینامهسوابق شغلیسوابق علمی

شرح حال زندگی دکتر سید محمد حسینی

دکتر سید محمد حسینی در اولین روز از سال ۱۳۳۱ در یک خانواده مذهبی در روستای محمود آباد سفلی از توابع تربت جام خراسان دیده به جهان گشود پدرش یک کشاورز روستایی بود که با تمام وجود تلاش برای پیشرفت و تحصیلات فرزندان خود همت گماشت .

دکتر سید محمد حسینی با توجه به این زمینه خانوادگی تحصیلات متوسطه خود را در دبیرستان علوی در شهر مشهد با کارنامه ای درخشان به اتمام رساند.

در سال ۱۳۴۹ در کنکور سراسری دانشگاهها شرکت نمود و در رشته مهندسی شیمی دانشگاه شریف قبول شد .

از همان ابتدای ورود به دانشگاه چهره فعال و پرخروش او در زمینه های علمی و اجتماعی نمایان بود . پس از اخذ مدرک لیسانس در سال ۱۳۵۵ توانست با استفاده از بورس تحصیلی فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه جهت ادامه تحصیل به انگلستان عزیمت نماید و در دانشگاه منچستر به ادامه تحصیل بپردازد .

در سال ۱۳۵۸ با اخذ مدرک دکترای مهندسی شیمی ( مهندسی صنایع غذایی ) به وطن خود بازگشت و خود را آماده خدمت به جمهوری اسلامی نمود .

اولین فعالیت ایشان در جهاد سازندگی ( جهاد صنایع ) بود و عموما با کارخانجات صنایع غذایی مثل صنعتی بهشهر و گروه صنعتی مینو همکاری نمود و پس از مدتی با اندیشه هماهنگی بین صنایع غذایی کشور در جهت رشد و برنامه ریزی انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران را ایجاد و در جوار آن دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد را تاسیس نمود تا به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع غذایی کشور مساعدت نماید .

دکتر حسینی در بخش آموزش فعالیت چشمگیری دارد. علاوه بر آنکه در دانشگاه­های صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر رشته صنایع غذایی را تدریس می کند، در تأسیس واحد تربت جام دانشگاه آزاد نقش داشته و موسس دانشکده علوم و مهندسی دانشگاه صنایع غذایی در تهران است. همچنین مرکز آموزش عالی صنعت غذای تهران به همت وی تأسیس گردید.

ویژگی های بسیاری برای دکتر حسینی می توان برشمرد ازجمله اینکه :

  • علاقه و اهتمام وافری به توسعه، اعتلا و ایجاد تحرک در صنعت غذای کشور دارد به همین منظور از برگزاری کنگره­های ملی، برپایی نمایشگاه های تخصصی، مصاحبه با رسانه ها و… برای مطرح ساختن مسایل و روشن کردن جایگاه صنعت غذا در اقتصاد کشور بهره می گیرد.
  • ایجاد زمینه ارتباط استادان ایرانی مقیم خارج با دانشگاه های معتبر جهان تشکیل باشگاه صنایع غذایی که گردهمایی های فصلی آن نزد کارآفرینان، مدیران و صاحبان صنعت جایگاه خوبی یافته است از دیگر فعالیت های قابل یادآوری ایشان به حساب می آید.

توانایی خاص و منحصر بفرد ایشان در هدف گذاری و عزم و اراده راسخ تا حصول نتیجه به خصوص اهداف عام المنفعه

 

  • دو دوره نماینده مردم شریف تربت جام در مجلس شورای اسلامی
  • معاون صنایع غذایی ودارویی وزارت صنایع
  • معاونت وزارت آموزش و پرورش
  • موسس دانشگاه وحدت، علمی کاربردی صنعت غذا و آزاد اسلامی تربت جام
  • ایجاد انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  • رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  • عضو هیئت موسس بنیاد لباس فجر بنیادی جهت تامین لباس برای بی بضاعتان
  • موسس موقوفات دکتر حسینی برای یتیمان تربت جام
  • موسس موسسه خیریه آرمان دستان سبز
  • تأسیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی مینو، گروه صنعتی بهشهر و شرکت سرمایه گذاری البرز
  • عضو موسس و رئیس هیأت امنای آموزش عالی صنعت غذای هشتگرد
  • ریاست مرکز تحقیقات پزشکی و کشاورزی هسته ای
  • نماینده وزارت صنایع در اتاق بازرگانی
  • عضویت در هیأت مدیره های قند جام و قند فردوس و کاغذ کارون

رشته تخصصی: دکترای مهندسی شیمی از دانشگاه منچستر انگلستان

  • دارای مدرک دکترا از انگلستان و مدرک فکر سالم از کانادا
  • فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف با رتبه دوم
  • فارغ التحصیل دانشگاه منچستر
  • آسیستانت دانشگاه منچستر برای یک سال
  • استاد تغذیه دانشگاه امیرکبیر
  • استاد نیمه وقت دانشگاه آزاد اسلامی