💢دیدار مسئولین دانشگاه وحدت با فرماندار شهرستان تربت جام به مناسبت هفته دولت و روز کارمند.

🔺دانشگاه وحدت الگوی دانشگاه های شهرستان تربت جام می‌باشد.

👤مرتضی حمیدی فرماندار تربت جام در این دیدار اظهار داشت:

🔸 اولین گام شهرستان ها برای پیشرفت و پویایی شهر دانشگاه است و دانشگاه وحدت الگوی دانشگاه های شهرستان می‌باشد.

🔸 از فعالیت های این دانشگاه می توان به برگزاری همایش ها، کفرانس ها، کنگره ها علمی کشوری و همچنین فعالیت های فرهنگی از جمله برپایی مراسمات مذهبی و شرکت در پویش های خیرخواهانه و یاری رسانی به مردم منطقه نام برد.

🔸 این دانشگاه اخیرا هم با میزبانی شایسته در برگزاری حوزه امتحانی کنکور سراسری که به نحو احسنت انجام شد بار دیگر توانایی های مجموعه جوان و فعال خود را نشان داد.

🔸 بنده از کارکنان و مسئولین این دانشگاه که الحق و الانصاف با تلاش و کوشش، زحمات و فداکاری های زیادی را تاکنون انجام داده اند صمیمانه سپاس گزاری و تشکر می‌کنم.

🔸در این دیدار همچنین سعید صباغیان قائم مقام این موسسه نیز ضمن عرض تسلیت ایام محرم و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر ،هفته دولت را به ایشان به عنوان نماینده عالی دولت در تربت جام و مجموعه کارکنان دولت گرامی داشت و آرزوی توفیق برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم را از درگاه خداوند متعال آرزو کرد.

🌐خبرگزاری وحدت:
🆔 @uni_Vahdat_News