دیدار مسئولین دانشگاه با ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و اداره اصناف شهرستان به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان و همچنین روز ملی اصناف

دیدار مسئولین دانشگاه با ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و اداره اصناف شهرستان و عرض تبریک به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان و همچنین روز ملی اصناف.

به گزارش خبرگزاری وحدت:

در دیدار قائم مقام و جمعی از مسئولین موسسه آموزش عالی وحدت با ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تربت جام،ضمن گرامی‌داشت این روز، در راستای تعامل و ارتباط بیشتر اداره تبلیغات با دانشگاه در حوزه فرهنگی با توجه به فرموده مقام معظم رهبری که حوزه فرهنگی اصلی ترین حوزه در دانشگاه‌ها می‌باشد؛جهت افزایش تعاملات به گفت و گو پرداختند.

هاشمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی در این گفت و گو بیان کرد: از بزرگترین مشکلاتی که در شهرستان وجود دارد نبود مدیر فرهنگی و همچنین آموزش مبلیغین ضعیف است.

در ادامه جناب آقای صباغیان قائم مقام موسسه بیان کردند: دانشگاه وحدت آماده است تا در بخش کانون قرآن و عترت با سازمان همکاری های لازم را انجام دهد.

در پایان این دیدار ریاست سازمان تبلیغات اسلامی ضمن استقبال از این طرح، از مجموعه فعالیت های فرهنگی موسسه آموزش عالی وحدت قدردانی و تشکر کردند.

#موسسه_آموزش_عالی_وحدت
#امور_فرهنگی