دیدار مسئولین دانشگاه از ریاست بهزیستی شهرستان تربت جام و تبریک چهلمین سالروز تاسیس این سازمان

تبریک چهلمین سالروز تاسیس سازمان بهزیستی با دیدار مسئولین دانشگاه وحدت از ریاست محترم این سازمان صورت پذیرفت‌.

❌ راه اندازی ۶ مرکز مثبت زندگی در تربت جام.

🔷‌ صبح دیروز در دیدار قائم مقام موسسه آموزش عالی وحدت و جمعی از کارکنان این واحد دانشگاهی به مناسب گرامی‌داشت روز بهزیستی رئیس اداره بهزیستی شهرستان تربت جام با اعلام این خبر افزود: در یک ماه آینده ۶ مرکز مثبت زندگی در تربت جام ، نصرآباد ، پایین جام و بوژگان راه اندازی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: این مراکز ۲۲ خدمات این سازمان را از قبیل فرزند خواندگی ، مددکاری و …. انجام خواهند داد.

🔹ظفرمقدم، عدم مراجعه مددجویان به اداره مرکزی تربت جام که جلوگیری از اتلاف وقت، کاهش هزینه و پاسخگویی سریعتر به ایشان است را از مزایای این طرح دانست.

🔹تعداد مددجویان این مرکز ۶۲۰۰ نفر است و عمده خدماتی که به معلولین این سازمان داده می‌شود که کاملا رایگان می باشد.

🔹همچنین تعداد دانشجویان تحت پوشش شهریه این سازمان ۱۲۰ نفر که کل شهریه آنان پرداخت میگردد

👤رئیس سازمان بهزیستی در ادامه عنوان کرد:

حذف آسیب‌های اجتماعی ممکن نیست اما با برنامه ریزی مناسب می توان آن را کنترل کرد و در این راستا تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی به صورت رایگان برای بازگو نمودن مشکلات مردمی در اختیار مردم و همچنین شماره ۱۴۸۰ مشاوره رایگان این سازمان در طول ۲۴ ساعت شبانه روز با حضور مشاورین مجرب با ارائه خدمات تخصصی مشاوره روانشناختی در کنار مردم است.

🔸در این دیدار سعید صباغیان قائم مقام موسسه آموزش عالی وحدت با تبریک هفته بهزیستی به ایشان وپرسنل سخت کوش این سازمان اظهار داشت:

✅‌ سلامت جسم ،جان و روان زیربنای عامل پیشرفت و تکامل جامعه است و این مهم،جز از با کمک و یاری رساندن به مددجویان نیازمند و رسیدگی به امور معلولین، آسیب دیدگان اجتماعی و محرومین میسر نخواهد شد‌.

🌐خبرگزاری وحدت:

🆔 https://t.me/uni_Vahdat_News