دیدار قائم مقام و مسئولین دانشگاه با ریاست تامین اجتماعی تربت جام

همزمان با گرامیداشت هفته تامین اجتماعی مسئولین موسسه آموزش عالی وحدت برای عرض تبریک به دیدار رئیس وکارکنان این سازمان رفتند .

🔹در این دیدار اعتمادی پور رئیس اداره تامین اجتماعی شهرستان تربت جام اظهار داشت: واقعیت این است که نظام تامین اجتماعی را می توان یکی از ویژگی های جامعه مدرن برای حمایت از افراد و اقشار مختلف دانست.

🔹وی اظهار داشت: شصدویک هزار نفر بیمه شده در این شهرستان وجود دارد که سه هزار وشصد نفر از آنان مستمر بگیر می‌باشند.

🔹همچنین وی به وضعیت کنونی با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت:با وجود اینکه این ویروس تبعات سنگینی را بردوش سازمان گذاشته است اما به خوبی توانستیم با همکاری مردم و پیگیری مسئولین،خدمات بیمه بیکاری را پوشش دهیم.

🔹در پایان این دیدار سعید صباغیان قائم مقام دانشگاه وحدت، ضمن تشکر از زحمات خالصانه رئیس و کارکنان این سازمان برای آنان،آرزوی صحت سلامتی و موفقیت نمود.

#موسسه_آموزش_عالی_وحدت
#روابط_عمومی