🔹مسابقات سازه پل ماکارونی و موشک آبی همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم در موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام برگزار شد.

🔻به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام همزمان با هفته معلم و مشاغل مسابقات سازه پل ماکارونی و موشک های آبی با استقبال کثیری از دانش آموزان و دانشجویان تربت جام، تایباد، باخرز، فریمان و صالح آباد در این دانشگاه برگزار گردید.
دبیر اجرایی مسابقات گفت: این رقابت ها هر ساله با شرکت برترین تیم ها از موسسات آموزشی برگزار می شود و شرکت کنندگان مجاز هستند با استفاده از ماکارونی و چسب سازه هایی بسازند که بتواند نیرویی چندین برابر وزن خود را تحمل کنند.
وی افزود: امسال این مسابقات در سه گرایش سبک و سنگین و زیبایی در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی انجام گرفت که با نظر کمیته داوری نتایج اختامیه اعلام شد.

🔺خانم حسینی محراب افزود :
در گروه دانشجویی گروه آقای امامدادی از دانشگاه وحدت تربت جام
ودر گروه دانش آموزی در مقطع پسران گروه آقای شیداک از هنرستان مهدیزاده تربت جام
ودر گروه دختران هنرستان حضرت فاطمه معصومه (س) تایباد مقامهای برتر را ازآن خود کردند
🔸همچنین زیباترین و ظریف ترین پل ماکارونی ساخته شده هم متعلق به گروه آقای شیداک از هنرستان مهدیزاده تربت جام بود.

با برچسب: , , , , , , , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, حوزه پژوهشی, گالری, همه مطالب
2 comments on “دومین دوره مسابقات سازه پل ماکارونی و موشک آبی با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد
  1. من از طرفداران و علاقمندان سازه های ماکارونی هستم . بسیار کار جالبی هست .

2. سازه های ماکارونی از رشته های پرطرفدار در کشورهای اروپایی است و سرمایه گذاری های خوبی هم در این ضمینه دارند .

2 × 1 =