جلسه هم اندیشی معاونت موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام با اعضای هیات علمی و کارکنان

همزمان با آغاز نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۹۸ اولین جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی و کارکنان با معاونت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت، اولین جلسه هم اندیشی معاونت دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی که به مناسبت آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی جاری ترتیب داده شده بود در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه سعید صباغیان معاونت موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی، هدف از برگزاری این نشست را ارائه راهکارهای مناسب در جهت ارتقای سطح علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه همراه با انضباط کاری و ایجاد حس مسئولیت پذیری عنوان نمود.
ایشان اساتید را الگویی مناسب برای دانشجویان دانستند و اظهار کرد: یکی از راهکارهای افزایش کیفیت در امر آموزش و پژوهش، تعامل و نظارت مستمر مدیران گروههای آموزشی می باشد.
همچنین ایشان افزایش ایجاد انگیزه در اساتید و دانشجویان با هدف انجام تحقیقات مفید- تشکیل اتاق های فکر جهت تصمیم گیری بهتر در مسائل مهم پژوهشی در این واحد دانشگاهی را نیز بیان کرد.
همچنین در ادامه این جلسه اعضای هیات علمی و دیگران اعضای این واحد دانشگاهی به تبادل نظر با معاونت محترم پرداختند

منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب

دو × 1 =