جلسه دفاع پروژه برق قدرت

تشکر و سپاس از استادگرامی جناب آقای دکتر علی محمدی که صمیمانه یاری گر و مشوق دانشجویان بوده و این عزیزان از محضر پر فیضشان بهره‌ برده‌اند. از مساعدت‌های بی شائبه استاد گرامی جناب آقای دکتر ایاز مدیر گروه محترم رشته برق دانشگاه که پیوسته به تعلیم و تربیت، وبالا رفتن سطوح علمی دانشجویان توجه ویژه داشته اند نیز سپاسگزاریم .

تشکر از دانشجویان خوب گروه برق که تمام تلاش خود را در جهت کاربردی نمودن آنچه فراگرفته اند بکار بسته اند و در نهایت از دو دانشجوی عزیز آقایان مهندس دلخواه احمدی و جامی الاحمدی که در به انجام رساندن این پایان نامه تمام همت خود را بکار گرفته اند متشکریم.

خدا را شاکریم که خانواده خوب موسسه آموزش عالی وحدت همیشه با همدلی و همیاری در حال سازندگی و پیشرفت می باشند.

منتشر شده در کارشناسی ناپیوسته

3 × دو =