جذب دانشجویان فارغ التحصیل موسسه آموزش عالی وحدت به عنوان سرباز معلم

مسئول دفتر ارتباط با جامعه موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام گفت : ازبین فارغ التحصیلان امسال این موسسه با توجه به رشد دانشجویان و علم آموزی آنان ازبین ۲۵نفر فارغ التحصیل این دانشگاه ۱۲ نفر به صورت سرباز معلم جذب اداره آموزش وپرورش این شهرستان شدند .

مهندس عطازندی گفت : در مجموع ازبین ۴۹ نفر سرباز معلم انتخاب شده در منطقه ، ۱۲ نفر آن از دانشجویان این دانشگاه می باشد که این تعداد نرم بسیار خوبی است
وی تصریح کرد:جذب و بکارگیری این افراد بر مبنای ارتباط رشته تحصیلی با رشته تدریس برابر طرح طبقه بندی مشاغل معلمان انجام گرفته و آموزش و پرورش بر اساس اعلام نیاز منطقه و اولویت های تخصیص نیرو ، مراحل جذب و بکارگیری این افراد را انجام داد.

عطازندی با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در هنرستان‌ها و کمبود نیروی انسانی برای تدریس در این پایه، گفت: با توجه به تالیف کتب جدید برای این پایه باید نیروهایی آموزش دیده در کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی حاضر شوند تا آموزش‌های مهارتی مناسب و به روز در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد؛ و بکارگیری ۱۲ نفر از فارغ التحصیلان رشته های فنی مهندسی این دانشگاه در آموزش و پرورش نشان دهنده مهارت و تخصص دانشجویان است.

وی بیان کرد: استفاده از سرباز معلم یکی از راهکارهای جبران کمبود دبیر در هنرستان‌ها است و دانشجویان دانشگاه وحدت افرادی هستند که مدرک تحصیلی آنها رشته‌های مرتبط با حوزه‌های مهارتی است و می‌توان از این نیروها استفاده کرد.

با برچسب: , , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب