تجهیز تمام کلاس های موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام به دیتا پروژکتور

در شروع نیمسال تحصیلی بهمن ماه سال جاری کلاسهای موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام به دیتا پروژکتور و پرده نمایش مجهز شد

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت دکتر سید محمد حسینی ریاست این واحد دانشگاهی گفت: به منظور ارتقاء سطح علمی دانشجویان و بهره مندی آنان از فناوری های جدید در آغاز نیمسال تحصیلی بهمن ماه سال جاری ۵ کلاس این دانشگاه مجهز به دیتا پروژکتور و پرده نمایش شده است و همچنین اساتید و دانشجویان به راحتی می توانند از طریق ویدیو پروجکشن به امکانات آموزشی روز دنیا دست یابند.

حسینی بیان کرد: استفاده از ظرفیت های روز دنیا نقش مهمی در ارتقاء کیفیت آموزشی دانشجویان دارد و ما نیز همگام با علوم جدید در مسیر توسعه و پیشرفت حرکت می کنیم.

منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب

سه × 4 =