برنامه‌های هفته پژوهش‌ از ۲۴ آذر در شهرستان تربت جام

هفته پژوهش 1397 تربت جام
دبیر ستاد هفته پژوهش شهرستان تربت جام گفت: اساساً ما نباید فقط هفته پژوهش داشته باشیم بلکه یک سال را باید به پژوهش اختصاص دهیم درواقع وجود مرکز رشد در دانشگاه ضروری است تا شاهد رشد و خلاقیت‌ها باشیم.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت، دکتر کوهی مسئول امور پژوهشی دانشگاه وحدت ودبیر این هفته در نشستی که به منظور تبیین برنامه های هفته پژوهش شهرستان برگزار شد تصریح کرد:ستاد هفته پژوهش در فرمانداری شهرستان تشکیل و با شعار «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی»از روز ۲۴ آذر ماه برنامه های خود را آغاز می کنند و برنامه‌های مختلفی ازجمله تقدیر از پژوهشگران برتر در این هفته برپا می‌شود.

وی اظهار کرد: در این هفته همچنین شاهد برگزاری کارگاه تخصصی، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی و فناوری، بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی خواهیم بود.

وی افزود: کارگاه تکنیک شکوفه های نوآورانه و مسابقه خودرو بازیافتی با مشارکت شرکت پلکان موفقیت جام و اداره سواد آموزی شهرستان تربت جام برگزار می شود.
دکتر کوهی اعلام کرد: با همکاری مجتمع آموزش عالی کشاورزی مسابقاتی از قبیل: خودرو بازیافتی، پرتاب موشک آبی، سازه پل ماکارونی، نجات تخم مرغ، سودوکو، فوتبال ( pes) ویژه دانشجویان و دانش آموزان همراه با جوایز نفیس و همچنین تجلیل از پژوهشگران برتر برگزار خواهد شد

وی خاطرنشان کرد: در هفته پژوهش بطور ویژه درهای دانشگاه به روی دانش آموزان باز و با اداره آموزش وپرورش شهرستان تعاملاتی ایجاد کردیم تا دانش‌آموزان بتوانند در این هفته از کارگاههای تحقیقاتی و آزمایشگاهی بازدید کنند.

مسئول امور پژهشی دانشگاه وحدت یادآور شد: امسال مراسم هفته پژوهش از ۲۴ تا ۲۸ آذرماه می باشد و ثبت نام در کارگاهها از تاریخ ۹۷/۹/۱۰ آغاز شده است.
افتتاحیه این مراسم صبح روز شنبه مورخ ۹۷/۹/۲۴ با تجلیل از مخترعان و مبتکران شهرستان و نیز برگزاری مسابقات همراه خواهد بود و همچنین صبح چهارشنبه مورخ ۹۷/۹/۲۸ مراسم اختتامیه به همراه تجلیل از پژوهشگران برتر و اهدا جوایز افراد برتر مسابقات برگزار خواهد شد.
دکتر کوهی در پایان افزود:متقاضیان می توانند برای اطلاع از جزئیات شرکت در کارگاه و مسابقات به کانال اطلاع رسانی هفته پژوهش(researchweek@)مراجعه نموده و یا با شماره ۰۹۳۹۱۶۷۱۹۲۹ تماس حاصل فرمایند.

با برچسب: , ,
منتشر شده در حوزه پژوهشی