بازدید معاونت آموزشی از روند برگزاری امتحانات

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی وحدت همزمان با شروع امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۹-۹۸ معاونت آموزشی این واحد دانشگاهی از روند برگزاری امتحانات بازدید کرد.

سعید صباغیان در این بازدید با قدردانی از عوامل اجرایی، رو‌ند برگزاری امتحانات را مطلوب دانست و به اجرای قانون ، رعایت نظم و ایجاد فضای مناسب برای آرامش دانشجویان تأکید کرد.

وی اظهار کرد: «آموزش یکی از مهم‌ترین بخش‌های دانشگاه است و برگزاری سالم و منظم و باکیفیت امتحانات اعتبار علمی دانشگاه را افزایش می‌دهد. حوزه معاونت آموزشی و همه عوامل اجرایی و مسئولان دانشگاه موظفند در راستای اهداف و برنامه‌ریزی دانشگاه حرکت کنند»

امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۹-۹۸ موسسه آموزش عالی وحدت تربت جام از  ۲۳ دی ماه  آغاز و تا ۸ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

با برچسب: , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب