بازدید دانش آموزان آموزشگاههای شهرستان از اولین نمایشگاه طراحی لباس موسسه آموزش عالی وحدت

صبح امروز تعدادی از دانش آموزان آموزشگاههای شهرستان از اولین نمایشگاه طراحی لباس موسسه آموزش عالی وحدت بازدید کردند.

در این بازدید اعضای هیات علمی و اساتید این رشته در مورد آخرین متد و آینده شغلی این رشته با دانش آموزان به گفتگو پرداختند.

مسئول امور دانشجویی ضمن خوش آمدگویی همکاران و دانش آموزان بیان داشت که تمامی امکانات کارگاهی و طراحی دوخت جهت استفاده دانش آموزان این رشته در هنرستان ها به صورت رایگان خواهد بود.

وی همچنین افزود درب های دانشگاه وحدت برای استفاده امکانات، سالن ها، سایت ها، کتابخانه و دیگر امکانات این واحد به روی همه ی دانش آموزان و علاقه مندان به علم و پژوهش باز می باشد.

با برچسب: , ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب