به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،اولین جلسه معاون آموزشی موسسه آموزش عالی وحدت با اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه صباغیان ضمن عرض خیر مقدم، هدف از برگزاری این نشست را ارائه ی راهکارهای مناسب در جهت ارتقای سطح علمی، پژوهشی و فرهنگی موسسه همراه با انضباط کاری و ایجاد حس مسئولیت پذیری عنوان نمود
ایشان اساتید را الگویی مناسب برای دانشجویان دانستند و اظهارکرد: یکی از راهکارهای افزایش کیفیت در امر آموزش و پژوهش، تعامل و نظارت مستمر مدیران گروههای آموزشی می باشد
همچنین ایشان افزایش ایجاد انگیزه در اساتید و دانشجویان با هدف انجام تحقیقات مفید – تشکیل اتاق های فکر جهت تصمیم گیری بهتر در مسائل مهم پژوهشی در واحد- تشکیل شرکت های دانش بنیان ،توجه بیشتر به قطب های علمی و فعال شدن مراکز ارتباط با صنعت در موسسه را مهم و از ضروریات بیان کرد.
در ادامه مصطفی عطازندی مدیر کمیته اجرایی نیزبه بیان قوانین و مقررات آموزشی و استخدامی اعضای هیأت علمی پرداخت ودر ادامه اعضای هیات علمی نظرات خود را بیان نمودند.
در پایان جلسه ضمن استماع سخنان مدیر پژوهشی واعضای هیات علمی به تبادل نظر پرداخته شد.
#روابط_عمومی_موسسه_آموزش_عالی_وحدت

با برچسب: , , ,
منتشر شده در آموزش, اخبار و اطلاعیه ها, گالری, همه مطالب
2 comments on “اولین جلسه‌ اعضای هیات علمی جدید با معاون آموزشی موسسه آموزش عالی وحدت برگزار شد