اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ۹۸

ضمن عرض تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی وحدت

زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام :
پذیرفته شدگان محترم جهت ثبت نام می‌توانند از تاریخ شنبه ۱۳۹۸/۰۶/۲۳ لغایت یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۳۱ به اداره آموزش موسسه مراجعه نمایند.
همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تسهیلات ویژه موسسه آموزش عالی وحدت با شماره ۰۹۳۹۱۶۷۱۹۲۹ تماس حاصل فرمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام :

۱-ارائه اصل شناسنامه وکارت ملی
۲- تصویر ازتمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (۲ سری)
۳-عکس ۴*۳ ( ۶ قطعه )
۴-«اصل» یا «گواهی موقت» دوره کارشناسی (۱ سری تصویر آن )
تبصره: فارغ التحصیلانی که تاکنون موفق به اخذ مدرک تحصیلی خود نشده اند می بایست فرم مربوطه را تکمیل و به تایید دانشگاه محل تحصیل خود برسانند.
۵-ریز نمرات دوره کارشناسی ( برای فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته ) + (۱ سری تصویر آن )
تبصره: دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی که در زمان ثبت نام آزمون درحال تحصیل بوده اند، فرم تایید معدل را به تایید دانشگاه محل تحصیل خود رسانده و ارائه نمایند.
۶- ریزنمرات و اصل مدرک و یا گواهی موقت دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته (برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته)+(۱ سری تصویر آن )
۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص نماید.
۸-حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت

در صورت کامل نبودن مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام ، به اداره آموزش مراجعه فرمایید.

با برچسب: ,
منتشر شده در اخبار و اطلاعیه ها, همه مطالب