اطلاعیه شماره١٨ (مصوبات شورای آموزشی در خصوص تکمیل فرآیند آموزش)

#اطلاعیه _شماره١٨
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی ،مدرسین محترم مدعو و دانشجویان گرامی

🔻مصوبات شورای آموزشی در خصوص تکمیل فرآیند آموزش

با سلام و آرزوی سلامتی و تبریک عید سعید فطر؛به استحضار میرساند در تاریخ چهارشنبه مورخ ٩٩/٣/٧جلسه شورای آموزشی دانشگاه تشکیل و با عنایت به بخشنامه های وزارت علوم و تحقیقات و فناوری وبا عنایت به اطلاعیه های قبلی تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:
۱- کلاسهای حضوری رفع اشکال و جبرانی نیمسال جاری از تاریخ ١٧خرداد ماه لغایت ١٧تیرماه بصورت اختیاری و داوطلبانه دانشجویان در محل موسسه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آغاز می گردد.ضمنا یادآورمیشود پایان کلاسهای نیمسال جاری ١٩تیر و امتحانات ٢١تیرماه است .
۲- مقرر گردید با صلاحدید اساتید محترم کلاسهای حضوری رفع اشکال و جبرانی دروس تخصصی نظری (تا سقف حداکثر ۴جلسه ) با برنامه ریزی آموزش ساعت و تاریخ روز برگزاری متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.
۳- مقرر گردید پس از مذاکره با اساتید محترم دروس عمومی ؛ در صورت نیاز به کلاس جبرانی حضوری به امور آموزش اعلام تا پس از بررسی شورای آموزشی زمان و تاریخ کلاس اعلام شود.

۴- مقرر شد کلاسهای حضوری رفع اشکال با رعایت فاصله و پرو تکل های بهداشتی با حداکثر یک ساعت زمانی برگزار گردد.

۵- امتحانات دروس تخصصی طبق اعلام تاریخ قبلی (١٩تیرماه)بصورت حضوری برگزار خواهد شد.
ضمنا امتحانات دروس عمومی بصورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.
قابل به ذکر است اساتید محترم پس از باز شدن لیست نمرات میتوانند نمره هر دانشجو را ثبت و پس از پاسخ دهی به اعتراضات نمرات را قطعی نمایند.
۶- مقرر شد برابر اعلام اساتید محترم در صورتیکه امتحان بعضی دروس بصورت غیر حضوری (مجازی)باشد ،در پرتال آموزشی اساتید و دانشجویان ساعت امتحانی به ساعت ۶صبح منتقل می گرددکه به منزله عدم برگزاری امتحان حضوری است.
۷- برابر اعلام امتحانات حضوری ،دروس فوق در پرتال آموزشی از تاریخ ١٧تیرماه بصورت ویرایش شده زمان و تاریخ امتحانات قابل مشاهده است.
۸- مقررگردید اساتید محترم تمام دروس از جمله (دروس عمومی،تخصصی،عملی،کارگاهی و آزمایشگاهی) روشهای ترکیبی ارزیابی نمرات پایانی خود را برای امتحانات حضوری و غیر حضوری هر چه سریعتر تا قبل از ١۵تیرماه به امور آموزش اعلام نمایند.

٩- مقرر شد اساتید دروس عملی،کارگاهی و ازمایشگاهی که امکان برگزاری کلاس را به صورت مجازی نداشته انددربازه شروع کلاس (١٧خرداد) با رعایت پروتکل های بهداشتی و با حداکثر تعداد ۶نفر در کلاس بصورت فشرده اقدام به برگزاری کلاسها نمایند.
١٠- مقرر شد کلاسهای عملی رشته علوم ورزشی بعد از مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا و باز گشایی سالن های تربیت بدنی بصورت فشرده برگزار گردد.قابل به ذکر است این دروس تا پایان نیمسال تابستان جاری (شهریور ماه)میتواند ادامه یابد و نمره دروس برای نیمسال دوم ٩٨-٩٩ثبت گردد.
١١-مقرر شدجهت برگزاری کلاسهای حضوری با رعایت فواصل اجتماعی در سالن های اجتماعات ؛ کنفرانس وکلاسهای با ظرفیت بالا و با حداقل دانشجو بصورت تفکیک برگزار گردد.

١٢- مقرر شد شرایط آماده سازی حضور دانشجویان و اساتید در موسسه با انجام تمهیدات و تجهیزات بهداشتی و ضدعفونی تمام فضاها از تاریخ ١١خردادماه در چندین نوبت انجام پذیرد.

١٣- مقرر شد گزارش عملکرد اساتید و اعضا هیات علمی از روند برگزاری کلاسهای نیمسال جاری در دوران کرونایی طبق نظر آموزش ،امور کلاسها و مسئول نظارت و کیفیت و ارزیابی تا پایان نیمسال مورد بررسی و به هیات امنا موسسه اعلام گردد.
١۴- مصوب شد گروه انفورماتیک موسسه به جهت بررسی توسعه زیر ساختهای فضای مجازی و رفع موانع احتمالی تا قبل از شروع سال تحصیلی جدید (مهر٩٩) تمهیدات لازم را اتخاذ وگزارش آن را به هیات امناء محترم ارسال نمایند.

مدیر آموزشی موسسه آموزش عالی وحدت

با برچسب: , , , , , , ,